Om Leca

Europas ledende produsent av lettklinker. Et enkelt, lett materiale med innovative fordeler. Leca er et merke for lettklinker, et materiale av utvidet leire, Light Expanded Clay Aggregate. Leca® Lettklinker er et enkelt produkt og et naturlig bærekraftig byggemateriale. Leca er overalt, og selv om du ikke alltid vet om det.

Med kontorer og fabrikker i 12 europeiske land, fortsetter vi som selskap å utvikle og fornye oss. Vi ser kontinuerlig etter nye partnere og forretningsmodeller som gir merverdi til både Leca, våre partnere og miljøet. Gjennom partnerskap med ingeniører og entreprenører utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger.

Leca i Europa
infographic
  • Enkelt
    For å gjøre en byggeprosess kostnadseffektiv og jevn, må et byggemateriale være enkelt å håndtere, lett å transportere og fleksibelt å jobbe med. Leca er nettopp det. Leca Lettklinker blåses lett direkte på plass med omtrent 1 kubikkmeter per minutt. Ved å blåse ut Leca lettklinker, kan du enkelt få tilgang til steder der det er overfylt og vanskelig tilgjengelig.

 

  • Innovativt
    Leca er et enkelt produkt, våre løsninger er innovative. Alene er det et enkeltkorn med utvidet leire, men kombinert i en enhet blir mulighetene mange - det kan legge grunnlaget for en konstruksjon, bygge veier eller utvikle dreneringsløsninger.

 

  • Samarbeidspartnere
    Vi har eksistert lenge, så vi vet at produktene våre fungerer. Men vi ønsker ikke å stoppe der. Vi ser kontinuerlig etter nye partnerskap og forretningsmodeller som gir merverdi til både Leca, våre partnere og miljøet. Gjennom samarbeid med ingeniører og entreprenører utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger for fremtiden.

Firmapresentasjon Leca International

Please register your details first

Areas of interest