Weber overtar alt salg av Leca murblokker og Leca pipe

Weber er produsent og leverandør av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong, våtromsprodukter og sist ikke minst Leca murblokker og Leca pipe. 

Salg og levering av alle typer Leca murblokker og piper skjer gjennom Weber. Weber er en del av merkevarehuset Glavagruppen i Norge, sammen med andre kjente merkevarer som Gyproc® og Glava®. 

På grunn av nedleggelsen av Leca produksjonen i Borge har Weber nå tatt et aktivt eierskap for å sikre konkurransekraft og videreføringen av Leca sortimentet. De vil bli mindre endringer i sortimentet, disse er primært endringer som gjennomføres for å optimalisere porteføljen i henhold til tilbakemeldinger.  Det har nå blitt sikret en god løsning med en pålitelig produsent ved et tidligere Leca anlegg i Danmark, som sikrer kontinuitet i leveransene. Les mer om disse endringene her.

I Weber jobber de tett med utlandet for å hente det beste av innovasjon innen murverk og murverksrelaterte produkter og deres kompetanse og produkter gir trygge, effektive og bærekraftige løsninger. De er enkle å bruke og tilgjengelig over hele landet, enten du er den som planlegger, bygger eller bruker bygget. 

Leca har i alle år hatt ett et nært samarbeid med Weber, men nå er tiden inne for å flytte alt av dokumentasjon knyttet til murblokker og pipe til www.weber-norge.no, dvs. produktdatablader, konstruksjoner, kalkulasjoner, tekniske godkjenninger og prosjekter. Følg gjerne med på her for å bli holdt oppdatert på Leca fronten. 

Weber overtar alt salg av Leca murblokker og Leca pipe

Please register your details first

Areas of interest