Mengdeberegning

Vi har flere kalkulasjonsverktøy som hjelper deg med beregninger - God fornøyelse!Leca paller

Her finner du flere måter å beregne Leca-forbruket ditt på. Fra en enkel forbrukstabell til mer avanserte kalkulatorer

Kalkulasjonsverktøyene gir deg korrekte mengder av alle nødvendige produkter. Prisen får du ved å sende kalkulasjonen til en Leca-forhandler. Det er de som setter de endelige prisene, så det kan sikkert lønne seg å sende prisforespørsel til flere.

Leca Byggkalk gir deg - i tillegg til materialforbruk - også en cirka-pris, men det vil fortsatt være forhandleren som setter sluttprisen du må betale.

Forbrukstabell

Dette er det enkleste verktøyet og gir deg kjapt en cirka-beregning av mengde blokkprodukter

Byggkalk

Leca Byggkalk er vårt mest omfattende og komplette kalkulasjonsverktøy og er tilpasset både proffer og selvbyggere, og kan brukes til å kalkulere både små og store prosjekter.

Ringmur

Kalkulasjonen beregner mengde materiale til en komplett Leca Ringmur. Dette inkluderer blokker, murmørtel, armering og slemmemørtel. Fyll inn antall løpemeter ringmur og hvor mange utvendige- og innvendig hjørner bygget skal ha.

Fasadeblokk

Kalkulasjonen beregner mengde materiale til en fasade bygget opp av Leca Fasadeblokk. Dette inkluderer blokk, forankring, puss og sluttbehandling. Fyll ut antall kvadratmeter veggflate, antall løpemeter hjørne (utvendige hjørner, og alle åpninger) og omkrets på bygg.

Leca Maxi Pipe

Leca Maxi Pipe er pipen for ildsteder med stor kapasitet og spesielt egnet for store gruepeiser og til fornyelse av gamle teglskorsteiner.

Leca Venti Pipe

Leca har én hovedanbefaling på pipe: Leca Venti Pipe. Med eller uten integrert ildsted. Med denne kalkulatoren kan du beregne ditt materialbehov for en komplett Leca Venti Pipe.