Utepeis gir deg den gode sommervarmen lengre

Peis 1WEBhoved

Utepeis gir deg den gode sommervarmen lengre

Det er mange gode grunner til å vurdere en peis i hagen. Det viktigste er bålet. Flammene. Knitringen. Og den gode varmen som tar toppen av den kjølige kveldsluften og lar deg drøye sommerkvelden de ekstra hyggelige timene. Det nest viktigste er å unngå røyken som alltid har en tendens til å drive i din retning

Behold følelsen av å være ute

Utepeisen kan du bygge så stor eller liten du vil. Når du bygger i Leca, bestemmer du selv. Du kan bygge den sammen med utekjøkkenet, kombinere den med et antall sitteplasser bak en levegg, under en pergola, eller bare som et koselig lite ildsted nederst i hagen. Uansett hvordan du gjør det så får du et sikkert ildsted, du får røyken opp og vekk, og du får mange ekstra timer ut av hver eneste sommerkveld. 
Bare et lite råd: Ikke bygg peisen for stor. Du klarer ikke å varme opp hele hagen uansett. Og ikke for høy. Du skal se inn eller ned i bålet, ikke opp på det.

Firkantet er ikke kjedelig

Ren og elegant, spennende og praktisk. Med Leca bygger du lett en peis i din egen design. Peisen over bygger du enklest med den gode, gamle Leca Universalblokk.    

Noen aktuelle brosjyrer

Her er et par Leca-brosjyrer som kan gi deg flere ideer og litt praktisk informasjon om hvordan du kan bygge hagedrømmen din. 

Please register your details first

Areas of interest