Villa Granli på Jessheim

I byggeprosessen hadde vi tett samarbeid. Kristin Granli og Arik Larsen i Hedmark Murmesterforretning

Det aller beste ved en byggeprosess er når husbyggeren er kjempefornøyd. Og utførende likeså.

Ikke alle byggeprosesser er like enkle og vellykkede som denne. Hør bare:
Kristin Granli og samboer ønsker seg et murhus. De ser i ferdighuskatalogen til Håndverksmur og der... akkurat der, ser de huset som treffer hjertet. På grunn av tomtens beskaffenhet må det justeres litt på målene, og det ordnes lett. Så tas kontakt med Hedmark Murmesterforretning AS. Prisen er grei og aksepteres. Det bygges. Ikke en krone over budsjett. Strålende resultat. Husbygger er kjempefornøyd og berømmer resultat og utførende. Og utførende er strålende fornøyd med såvel sluttprodukt som byggherre.  


Det kan knapt bli bedre.

 

  • Jeg har alltid likt Lecahus. Helt siden jeg en gang for mange år siden så et borettslag på Rjukan i Leca, har jeg drømt om en dag å bo i et murhus. 
  • Nå gjør jeg det. Å bo her er slik jeg forestilte meg; lunt og stille. Kristin Granli smiler  fornøyd. Murhuset har et BRA på 130 kvm. I tillegg garasje på 37 kvm. På denne ligger en flott og solrik terrasse.
  • Yttervegger er i Leca Isoblokk 30 cm med farget Fiberpuss og silikatpuss. Innvendige vegger er oppført i Leca 15 cm og  standardpuss med fintrekk i KC35/65. Her er ingen delevegger i tre. Selv under vintermuring i sterk kulde hadde vi ingen problemer innvendig. Det holdt lenge med tre vifteovner, forteller byggeleder Erik Larsen.
     

Prosjektinformasjon


Leca-produkter: Leca Isoblokk 30 cm , Leca Universalblokk 

Relaterte produkter: weber.pas Silikatpuss, weber.base 261 Fiberpuss

Please register your details first

Areas of interest