Rett i sporet

Ella Gjømle og Leca-representant Stein Borgen

Da den tidligere langrennsløperen Ella Gjømle skulle bygge seg hus, var det naturlig å plassere huset så nært langrennssporet i Nordmarka i Oslo som mulig.

 

Tett inntil Nordmarka 

Tomannsboligen ligger høyt oppe i Holmenkollåsen i et nytt boligfelt som heter Orreskogen. Her bygges det hus i forskjellige stiler, men Ella Gjømle valgte å bygge et moderne murhus. Langrennsløperens hus ligger tett inntil Nordmarka med få meter til skisporet. Ikke langt unna ligger Holmenkollen skistadion som i vinter er arena for Ski-VM. 

  • Vi har fått et stort og romslig hus. Som aktiv langrennsløper har jeg selvfølgelig også et eget smørerom og treningsrom. Det er jo ikke alltid man har lyst til å gå ut for å ta en treningsøkt, sier Gjømle. 

Huset er bygget i tre etasjer med Weber-produkter fra topp til tå. Som et av de første murhusene i landet, er ytterveggene bygget i Leca Isoblokk 35. Innvendig og utvendig puss er utført med Weber Fiberpuss-system. 

  • Vi trives godt i huset. I forhold til leiligheten vi kom fra har vi fått mye bedre plass, og det er deilig å ha så kort vei til skogen og marka, sier hun. I toppetasjen er det blitt en flott terrasse med en fantastisk utsikt vestover mot Bærum og Oslofjorden. Her er det også hjemmekontor og stue. Andre etasje har et stort, luftig kjøkken og en romslig stue og spisestue. Også her er det en terrasse. Første etasje rommer i tillegg en praktikanthybel. 

Prosjektinformasjon


Arkitekt: Arkitektene Dahl & Myrhol AS, ved Morten Dahl 

Totalentreprenør: Oslo Murhus AS 

Murarbeider: Murmester Rune Røising AS 

Leca-produkter: Leca Isoblokk 35 cmLeca Byggeplank

Relaterte produkter: Weber Fiberpuss-system, Weber Våtromssystem, Weber Komfortgulv, weber.ton Silikonharpiksmaling 

Please register your details first

Areas of interest