Flotte garderobevegger i Leca lettvegg

Det går utrolig raskt å bygge vegger med Leca Lettveggsblokk og Stonefix-limet

Alle lettvegger i garderobene i den nye svømmehallen på Årnes i Nes kommune, er bygget i Leca Lettveggsblokk. - Lettveggen er utrolig raskt å montere, sier bas Ole Henrik Herheim i Mjøsen Murmesterforretning AS.

Om kort tid skal bassengene på Nes svømmehall på Årnes fylles med vann. I løpet av det neste halve året skal det 25 meter lange bassenget testes og innkjøres. Mjøsen murmesterforretning AS har satt opp lettveggene i garderober og tekniske rom, samt lagt flisene både i basseng og garderober.

  • Det går utrolig raskt å bygge vegger med Leca Lettveggsblokk og Stonefix-limet. Fordelen er at man kan bygge flere skift uten å måtte vente på herding, forteller bas Ole Henrik Herheim i Mjøsen Murmesterforretning AS.

Åpner til høsten

Bruk av Lettveggsblokker og Stonefix er raskt, men krever veldig nøyaktige blokker.

  • Normalt kan vi justere veggen med mørtelen for å få den helt i lodd. Med lim må vi bruke små kiler for å justere. Limet er så sterkt at du uansett ikke klarer å dra dette fra hverandre, sier han.

Den nye svømmehallen inneholder både 25 m basseng, barn-/ aktivitetsbasseng og opplæringsbasseng (terapi). I tillegg blir det stupetårn. Åpning er satt til august 2017.

  • Totalt har vi satt opp rundt 1000 kvadratmeter lettvegger i garderobene og i de tekniske rommene i kjelleren. Alle veggene er pusset med KC 50/50 og enten malt eller flislagt, forteller Herheim.

I tillegg til veggene har Mjøsen Murmesterforretning AS også flislagt selve bassenget og gulvet i svømmehallen. 

Prosjektinformasjon


Byggherre: Nes kommune

Entreprenør: Backe Romerike

Murarbeider: Mjøsen murmesterforretning AS

Leca-produkter: Leca Lettveggsblokk

Bas Ole Henrik Herheim i Mjøsen Murmesterforretning AS 
Svømmehallen får 25m basseng, barn-/ aktivitetsbasseng og opplæringsbasseng (terapi) 

 

Please register your details first

Areas of interest