En nye villaen på Vikeså

Den flotte murvillaen har 290 m² boflate og en stor garasje

En halvtimes kjøretur fra Stavanger ligger Vikeså, og der finner vi en praktfull Leca-bolig, bygget av murmester Jan Petersen. Det er lett å bli imponert.

Flotte naturomgivelser og en imponerende utsikt

Nær toppen av berget, i flotte naturomgivelser og med en imponerende utsikt, ligger den nye villaen i Vikeså. Ekteparet som eier huset, flyttet inn i september 2008, og vi besøker dem sommeren 2009, den første sommeren i huset, en sommer som i stor grad skal brukes til å sette i stand uteområdene.

Dette murhuset er levert av Coloss Murhus fra Sandnes, og arbeidet er utført av Murmester Jan Petersen AS. Da vi sist besøkte byggeplassen, var det selvfølgelig vanskelig å se at resultatet skulle bli denne denne flotte villaen med 290 m² boflate. I tillegg kommer den store garasjen. 
Eksteriøret er moderne og har en flott finish. Huset er bygget i Leca Isoblokk 30 cm som er pusset med Weber Fiberpuss. Det gir en fasade som holder i mange år uten vedlikehold. 

Gulvvarme i alle rom

Ekteparet forteller at huset er stille og deilig å bo i. Med gulvvarme i alle rom er det også lunt og godt på vinterstid. De verdsetter også beliggenheten og at huset er utformet slik at de kan gå ut i alle plan. For fra uteområdene og terrassene kan de virkelig nyte naturen og den flotte vidstrakte utsikten.

Prosjektinformasjon


Arkitekt: Arkitektkontoret Vest AS

Totalentreprenør: Coloss Murhus AS (www.coloss.no)

Murarbeid: Murmester Jan Petersen AS

Leca-produkter: Leca Isoblokk 30 cm

Weber-produkter: Weber.base 261 Fiberpuss

Please register your details first

Areas of interest