Møt Leca på Bygg Reis DegMøt Leca på Bygg Reis Deg

På årets Bygg Reis Deg messe som avvikles i tiden 18.-21. oktober på Norges varemesse, kan du treffe Leca på intet mindre enn tre forskjellige stands.

Felles Saint-Gobain stand (stand nr C01 – 12)

Sammen med våre søsterbedrifter Weber, Gyproc og Bøckmann Glassolution har vi en stor stand der vi bl.a. presenterer våre blokk- og pipeprodukter. Der vil du også få se muredemonstrasjon av våre flunkende nye Isoblokker.

Demonstrasjon av Isoblokkmuring

Vil du se hvor raskt og enkelt det er blitt å mure med de nye Leca Isoblokkene, er dette standen du bør besøke.
Vi kjører to muredemoer hver dag.

  • Onsdag 18. kl. 15 og 16
  • Torsdag 19. kl. 11 og 12
  • Fredag 20. kl. 13 og 14
  • Lørdag 21. kl. 13 og 15
     

Spesialstand for løs Leca (stand E02-12)

Pga vår storsatsing på løs Leca mot bygg-/ anleggsmarkedet, har vi en egen stand der vi presenterer våre løs Leca-produkter og -løsninger spesielt mot dette markedet. Ikke minst fokuserer vi på en av markedets kjappeste løsninger; blåsing av løs Leca. På standen presenterer vi også Filtralite, våre spesialprodukter for vann- og avløpsrensing.

Spesialstand for Grønne tak (stand E01-15)

Vi har etablert et partnerskap med Multiblokk og Bergknapp der vi fellesskap har utviklet løsninger for grønne tak – eller som vi har valgt å kalle satsningen: Urbane uterom. Takene har et ubenyttet potensiale, både som verktøy til overvannshåndtering og som et areal for rekreasjon. På denne standen viser vi våre felles løsninger til grønne tak og vannfordrøyning. 

Kom innom oss for en fagprat

Samme hva som er dine interesseområder, er du hjertelig velkommen innom våre stands for en prat. Har du konkrete prosjekter, så ta dem med, så kan vi diskutere dem der og da.

Gratis billetter

Registrer deg som vår gjest her. Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside. Tast inn vår kode: JbKLQI 
Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2017 som vår gjest.