BUILD, det internasjonale Leca-magasinet

Vil du følge med på det som skjer i Leca-verdenen - også utenfor Norges grenser, så er dette bladet for deg. 

Leca Norge er en del av Leca International, en sammenslutning av 12 europeiske Leca-selskaper som utvikler, produserer og markedsfører Leca-produkter. Blant våre samarbeidsprosjekter finner du bladet BUILD, der vi viser referanseprosjekter fra alle våre land. Der vil du se at Leca-bruken varierer en stor del fra land til land. Og du vil trolig også se at det er mye vi har å lære av hverandre, for det er ingen grunn til at en Leca-løsning som fungerer i Tyskland, Spania, Finland eller Storbritannia ikke skal gjøre det i Norge. Tvert imot jobber vi daglig med å sørge for kunnskapsdeling mellom selskapene slik at det skal komme alle land og alle potensielle Leca-kunder i hele Europa til gode.

Ta en titt på magasinet, og se hva vi kan lære av utlandet. For å abonnere på bladet, send en epost med navn og adresse til info@leca.no.

BUILD_Leca_magazine_2017-03_NO ORIGINAL-1.jpg

Last ned BUILD nr. 2 2017

Denne utgaven av BUILD viser mange eksempler på Leca som problemløser. Der det er dårlige grunnforhold, der det er behov for drenering, og der det er viktig med vektreduksjoner. Samt ett og annet flott Leca-hus.

BUILD-3 Leca_magazine_2017_Norway-1.jpg

Last ned BUILD nr.1 2017

Lecas verden er variert. I denne utgaven av BUILD kan du lese om veibygging, husbygging, passivhus, restaurering - og resirkulering av Leca. For å nevne noe.

2.png

Last ned BUILD nr. 2 2016

Infrastrukturanlegg, brobygging, lydvegger og trikkesystemer. Leiligheter og gulv, bondegård og kunstprosjekt. Fasader, veibygging og vannrensing. Mye for enhver smak her også.

1.png

Last ned BUILD nr. 1 2016

Les om bygging av veier, jernbane, havneanlegg og tak, om flyplasser, brannvegger, gjødseltanker og solkraftverk. Og om leilighetsbygg og gruveanlegg. Lecas bruksområder er definitivt mange.