Next Step - bli med oss videre på veien mot en bærekraftig fremtid!

Bærekraft

Vårt mål er å være en del av løsningen på et problem som berører hele verden

Leca® lettklinker har vært på markedet i mer enn 80 år og er faktisk mer moderne enn noensinne. Hvorfor? Fordi produktene våre bidrar positivt til levekår og velvære ved å redusere den negative effekten av klimaendringene, samt til å rense og filtrere fremtidens drikkevann. Vi tar aktivt ansvar for å beskytte miljøet, produsere og levere ressurseffektive produkter med spesifikt fokus på vårt bærekraftige fotavtrykk.

NEXT STEP - Vi presenterer vår Bærekraftige reise - Bla i vår brosjyre her

Tur & Retur - Ombruk av Leca® Lettklinker

Det er ikke bare mulig å bruke Leca® Lettklinker én gang, den kan gjenbrukes om og om igjen. Vårt konsept Leca Tur & Retur innebærer i utgangspunktet at vi kjøper tilbake løsmasser som så kan gjenbrukes.

Les mer
Tur & Retur

Redusere CO2-utslipp med 50% innen 2030

I Leca International er vi forpliktet til å redusere CO2-utslipp med 50% innen 2030. Leca® lettklinker er først og fremst kjent for sine funksjonelle fordeler med en lang historie som går mer enn 80 år tilbake. Leca® lettklinker er faktisk mer moderne enn noen gang - og et veldig ressurseffektivt materiale innen infrastruktur, konstruksjon og vannforvaltning.

Les mer
Redusere CO2-utslipp med 50% innen 2030

Vår bærekraftige identitet

Våre produkter av Leca® Lettklinker har mange fordeler til bruk innen bygg-, infrastruktur- og klimatilpasning. Blant annet gir materialet komfort og velvære i hjemmene våre gjennom sin evne til å isolere mot både støy og kulde.

Bla i brosjyren her
Vår bærekraftige identitet

Please register your details first

Areas of interest