Arctic Entrepreneur 2024

Er du entreprenør i bygg- og anleggsbransjen?

Da må du ikke gå glipp av sjansen til å besøke oss på Arctic Entrepreneur 23.- 25. januar, du finne oss på stand 126. Vårt ekspertteam vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål relatert til byggeprosjekter innen blant annet vei, tuneller og frostsikring. Kom og snakk med oss og la oss hjelpe deg med hvordan Leca kan bidra til suksessen med deres kommende prosjekter. Kanskje får du også med deg både vår statsminister Jonas Gahr Støre og Forsvarssjef Eirik Kristoffersen som har innlegg tirsdag 23. januar. 

Se hele programmet her: https://www.arcticentrepreneur.no/program_2024    

Har du ikke mulighet å komme dit, ta kontakt med oss på skjemaet til høyre, og vi vil hjelpe deg!

 

Leca® Lettklinker - et enkelt, lett materiale med innovative fordeler.

Leca 800 som tilslag til lettbetong
Leca 800 er et produkt som er med på å løse tekniske utfordringer og i mange prosjekter bidra til redusert CO2-utslipp.
Blåsing av Leca Lettklinker i tunell
Leca blåses direkte på plass - her i tunell for isolering av rørgaten samt drenering under og mellom fundamentene for veggelementene.
Vannfordrøyning i Meierikvartalet
Med Leca kan man unngå oversvømmelse med en kombinasjon av forskjellige tiltak for overvannshåndtering av regn- og overflatevann som samlet gir redusert avrenningsintensitet ved skybrudd og tilbakeholder avrenningen til avløp.
Leca® Lettklinker spiller nøkkelrolle i Ofotbanens store oppgradering
Leca-kulas egenskaper som lav densitet, høy trykkfasthet og god isolasjonsevne, lett vekt og gode dreneringsegenskaper gir god frostsikring av veier, jernbaner, grøfter og kunstgressbaner.

Please register your details first

Areas of interest