BUILD, det internasjonale Leca-magasinet

Vil du følge med på det som skjer i Leca-verdenen - også utenfor Norges grenser, så er dette bladet for deg. 

Leca Norge er en del av Leca International, en sammenslutning av 12 europeiske Leca-selskaper som utvikler, produserer og markedsfører Leca-produkter. Blant våre samarbeidsprosjekter finner du bladet BUILD, der vi viser referanseprosjekter fra alle våre land. Der vil du se at Leca-bruken varierer en stor del fra land til land. Og du vil trolig også se at det er mye vi har å lære av hverandre, for det er ingen grunn til at en Leca-løsning som fungerer i Tyskland, Spania, Finland eller Storbritannia ikke skal gjøre det i Norge. Tvert imot jobber vi daglig med å sørge for kunnskapsdeling mellom selskapene slik at det skal komme alle land og alle potensielle Leca-kunder i hele Europa til gode.

Ta en titt på magasinet, og se hva vi kan lære av utlandet. For å abonnere på bladet, send en epost med navn og adresse til info@leca.no.

1.png

Last ned BUILD nr. 1

Les om bygging av veier, jernbane, havneanlegg og tak, om flyplasser, brannvegger, gjødseltanker og solkraftverk. Og om leilighetsbygg og gruveanlegg. Lecas bruksområder er definitivt mange.

2.png

Last ned BUILD nr. 2

Infrastrukturanlegg, brobygging, lydvegger og trikkesystemer. Leiligheter og gulv, bondegård og kunstprosjekt. Fasader, veibygging og vannrensing. Mye for enhver smak her også.